Miben segíthetünk?

Személyre szabható szolgáltatásaink közül választhat cégének és igényeinek megfelelően.

Tartós bérlet /Operatív Lízing

A tartós bérlet (operatív lízing) egy költséghatékony módja annak, hogy új személyautóhoz vagy teherautóhoz jusson a vállalkozása. Az autó üzemeltetésével kapcsolatos teendőket cégünk megszervezi, időt és pénzt takarítva meg Önnek. Egyedi, személyre szabott és rugalmas feltételeinkkel, minden vállalkozás megtalálja a számításait

Havonta egy számlát kapsz a bérleti díjról, nem kell külön figyelni a biztosítások, adók, szerviz és gumi számlák fizetésére. Így az utalási költségek mellett a könyvelési és adminisztrációs terheid is csökkenek. A bérleti díjat költségként tudod elszámolni, a nagyobb összegű induló bérleti díjat is. Nincs szükség az eszköz nyilvántartására és értékcsökkentésére.

Az ÁFA visszaigénylés a bérleti díj összegétől és a futamidőtől függően, akár több millió forint megtakarítást is eredményezhet számodra. 2019. január 1-től a bérleti díj ÁFA tartalmának fele visszaigényelhető útnyilvántartás vezetése nélkül. Útnyilvántartás vezetése mellett az üzleti felhasználás arányában, akár a teljes ÁFA összege visszaigényelhető.

Egyszerűség, átláthatóság, kezelhetőség.

Használt autó értékesítés

Használt autóink legtöbbször bérletből visszaérkezett gépjárművek, melyek az első kilométerektől kezdve a saját ügyfeleink által voltak használva, így garantált az autók eredetisége és futásteljesítménye is. Az autók ellenőrzött és folyamatosan karbantartott állapotban vannak, így csalódás nem érheti azt, aki ezeket választja.

Garantált az autók futóteljesítménye.

Flottakezelés

Cégünk teljes körű flottakezelési szolgáltatást is biztosít, mely magában foglalja az alap finanszírozáson, adókon és biztosításokon felül, a gyakran választott flotta szolgáltatásokat is, mint az évszakos gumiabroncsok, cseréjük és tárolásuk, illetve a gépjárművek karbantartása is a futamidő alatt. Ezen felül továbbá biztosítunk üzemanyagkártya szolgáltatást, hozom-viszem szolgáltatást, GPS nyomkövetést, 0-24-es autómentést, mobil parkolást, csereautó szolgáltatást, stb. Fontos, hogy ezen szolgáltatások – az alap finanszírozáson felül – szabadon igénybe vehetők, így teljes mértékben személyre szabottan kialakítható a cég gépjárműflottája.

Személyre szabható flottakezelés.

Karbantartás

Szerviz és gépjármű karbantartás szolgáltatásunk tartalmazza az autó időszakos szervizelésén felül a kopó-forgó alkatrészek cseréjét is. Továbbá tartalmaz mindennemű meghibásodásból, elhasználódásból eredő alkatrészek cseréjét, az ablaktörlőlapáton át, az izzócseréken keresztül, a különféle berendezések folyadékfeltöltéséig. A szolgáltatás országos lefedettségű és egészen a futamidő végéig tart a megadott futásteljesítményen belül.

Átfogó karbantartás a részletekig.

Gumiabroncs

A gumiabroncs szolgáltatásunk keretében a megadott futamidőre és futásteljesítményre biztosítjuk az évszakos gumiabroncsokat, ezeknek a cseréjét, tárolását és szükségesetén akár a javítását is. A szolgáltatás kizárólag közép- és felső kategóriás gumiabroncsokkal biztosított és természetesen országos lefedettségű.

Gumiabroncsok cseréje és javítása.

Üzemanyagkártya

Az üzemanyagkártya szolgáltatás lehetőséget biztosít az egyszerűbb tankolásra és a tankolási előzmények átláthatóbb nyomon követésére, a kilométer futás lekövetésére, illetve a tankolások számlakezelésében. Ráadásul, ami talán a legfontosabb, hogy a kártyákhoz egyedi tankolási kedvezmények is járnak. Ezek a kártyák a rendszerint az autó rendszámához rendeltek, de akár az alkalmazottakra személyre szabottan is ki lehet őket állítani, ha az adott személy több céges autót is használ egyszerre.

Egyszerűbb és
kedvezményesebb tankolás.

logo-01

E-mail: carta@carta.hu

Telefon: +36 30 452 4040

Szolnoki iroda: 5000 Szolnok, Thököly út 100.

Budapesti iroda: 1139 Budapest, Meder út 6.

Scroll to Top