Tartós bérlet
Operatív lízing

Tartós bérlet /Operatív Lízing

A tartós bérlet (operatív lízing) egy költséghatékony módja annak, hogy új személyautóhoz vagy teherautóhoz jusson a vállalkozása. Az autó üzemeltetésével kapcsolatos teendőket cégünk megszervezi, időt és pénzt takarítva meg Önnek. Egyedi, személyre szabott és rugalmas feltételeinkkel, minden vállalkozás megtalálja a számításait

Havonta egy számlát kapsz a bérleti díjról, nem kell külön figyelni a biztosítások, adók, szerviz és gumi számlák fizetésére. Így az utalási költségek mellett a könyvelési és adminisztrációs terheid is csökkenek. A bérleti díjat költségként tudod elszámolni, a nagyobb összegű induló bérleti díjat is. Nincs szükség az eszköz nyilvántartására és értékcsökkentésére.

Az ÁFA visszaigénylés a bérleti díj összegétől és a futamidőtől függően, akár több millió forint megtakarítást is eredményezhet számodra. 2019. január 1-től a bérleti díj ÁFA tartalmának fele visszaigényelhető útnyilvántartás vezetése nélkül. Útnyilvántartás vezetése mellett az üzleti felhasználás arányában, akár a teljes ÁFA összege visszaigényelhető.

Egyszerűség, átláthatóság, kezelhetőség.

logo-01

E-mail: carta@carta.hu

Telefon: +36 30 452 4040

Szolnoki iroda: 5000 Szolnok, Thököly út 100.

Budapesti iroda: 1139 Budapest, Meder út 6.

Scroll to Top