Szolgáltatások

Tartós bérlet

A tartós bérlet (operatív lízing) egy költséghatékony módja annak, hogy új személyautóhoz vagy teherautóhoz jusson a vállalkozása. Az autó üzemeltetésével kapcsolatos teendőket cégünk megszervezi, időt és pénzt takarítva meg Önnek. Egyedi, személyre szabott és rugalmas feltételeinkkel, minden vállalkozás megtalálja a számításait.

Bővebben

Használt autó értékesítés

Használt autóink legtöbbször bérletből visszaérkezett gépjárművek, melyek az első kilométerektől kezdve a saját ügyfeleink által voltak használva, így garantált az autók eredetisége és futásteljesítménye is. Az autók ellenőrzött és folyamatosan karbantartott állapotban vannak, így csalódás nem érheti azt, aki ezeket választja.

Tovább a használt autóinkra

Flottakezelés

Cégünk teljes körű flottakezelési szolgáltatást is biztosít, mely magában foglalja az alap finanszírozáson, adókon és biztosításokon felül, a gyakran választott flotta szolgáltatásokat is, mint az évszakos gumiabroncsok, cseréjük és tárolásuk, illetve a gépjárművek karbantartása is a futamidő alatt. Ezen felül továbbá biztosítunk üzemanyagkártya szolgáltatást, hozom-viszem szolgáltatást, GPS nyomkövetést, 0-24-es autómentést, mobil parkolást, csereautó szolgáltatást, stb. Fontos, hogy ezen szolgáltatások – az alap finanszírozáson felül – szabadon igénybe vehetők, így teljes mértékben személyre szabottan kialakítható a cég gépjárműflottája.

Karbantartás

Szerviz és gépjármű karbantartás szolgáltatásunk tartalmazza az autó időszakos szervizelésén felül a kopó-forgó alkatrészek cseréjét is. Továbbá tartalmaz mindennemű meghibásodásból, elhasználódásból eredő alkatrészek cseréjét, az ablaktörlőlapáton át, az izzócseréken keresztül, a különféle berendezések folyadékfeltöltéséig. A szolgáltatás országos lefedettségű és egészen a futamidő végéig tart a megadott futásteljesítményen belül.

Gumiabroncs

A gumiabroncs szolgáltatásunk keretében a megadott futamidőre és futásteljesítményre biztosítjuk az évszakos gumiabroncsokat, ezeknek a cseréjét, tárolását és szükségesetén akár a javítását is. A szolgáltatás kizárólag közép- és felső kategóriás gumiabroncsokkal biztosított és természetesen országos lefedettségű.

Üzemanyagkártya

Az üzemanyagkártya szolgáltatás lehetőséget biztosít az egyszerűbb tankolásra és a tankolási előzmények átláthatóbb nyomon követésére, a kilométer futás lekövetésére, illetve a tankolások számlakezelésében. Ráadásul, ami talán a legfontosabb, hogy a kártyákhoz egyedi tankolási kedvezmények is járnak. Ezek a kártyák a rendszerint az autó rendszámához rendeltek, de akár az alkalmazottakra személyre szabottan is ki lehet őket állítani, ha az adott személy több céges autót is használ egyszerre.

Lépjen kapcsolatba velünk

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keresse üzletkötő kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Székhely:

5093 Vezseny,
Templom út 1.

Központi elérhetőség:

carta@carta.hu

Telephelyek:

5000 Szolnok,
Thököly út 100.

1139 Budapest,
Hajókovács utca 6/d fszt. 2.

Tóth Attila

Ügyvezető+36 30 928 3511toth.attila@carta.hu

Gácsi-Kis Erika

Irodavezető+36 30 935 7792 gacsikis.erika@carta.hu

Farkas Dávid

Értékesítési Manager+36 30 576 6800 farkas.david@carta.hu

ifj. Tóth Attila

Értékesítési Manager+36 30 452 4040 ifj.toth.attila@carta.hu

Tóth Ádám

Pénzügyi Vezető+36 30 201 7324penzugy@carta.hu

Bátaszéki Beáta

Könyvelő+36 30 740 4413bataszeki.beata@carta.hu

Adja meg adatait és visszahívjuk